Sosyal Sorumluluk Projesi: Duvarları Yıkıyoruz

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencileri yürüttükleri “DUVARLARI YIKIYORUZ” başlıklı proje ile üniversite kampüsü çevresinde yaşayan 7-11 yaş arası ilk öğretim öğrencilerinin hem eğitimlerine hem de sosyal gelişimlerine destek veriyor. Bilgisayar, Matematik, Türkçe, İngilizce, Sosyal Bilgiler, Drama ve kişisel gelişim derslerini almaktan mutluluk duyan minik öğrenciler, kendilerine ders veren üniversiteli öğretmenlerini model ablaları ve ağabeyleri olarak görüyor. Yeditepeli son sınıf öğrencileri de minik öğrencilerinin kendilerini “öğretmenim” diye çağırılmalarından gurur ve mutluluk duyduklarını,  küçük öğrencilere bir şeyler öğretirken, onlardan da bir şeyler öğrendiklerini vurguluyor. Her dönem beklenenden daha çok aile ve öğrencilerin katılımlarıyla büyüyen projede minik öğrencilerin derslerde gösterdikleri azim ve öğrenme isteklerini desteklemek amacıyla dönem sonunda sertifika günü düzenlenerek sevinçleri paylaşılıyor.

"Duvarları Yıkıyoruz"

Fotoğraf Galerisi