Sosyal Sorumluluk Projesi: Eğitimin Çınarları ile Geleceğin Umutları Elele

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri hayata geçirdikleri “EĞİTİMİN ÇINARLARI GELECEĞİN UMUTLARI İLE EL ELE” projesi kapsamında, yaklaşık bir yıldır Adile Sultan Kasrı Huzurevi’ nde yaşayan emekli öğretmenlerle her hafta düzenledikleri farklı bir etkinlik çerçevesinde bir araya geliyor. Emekli öğretmenlere manevi destek olmak ve morallerini yüksek tutmak amacı ile oyun günleri, sinema ve tiyatro gösterimleri, müze gezileri, yazar buluşmaları ve piknik organizasyonları düzenliyorlar. Bu organizasyonların yanı sıra öğrenciler tarafından başlatılan kampanya ile Adile Sultan Kasrı Huzurevi’ nde emekli öğretmenler için huzurevi’nin bahçesine gül ağaçları dikilerek “YEDİTEPE BAHÇESİ” oluşturuldu. Huzurevinde bir kütüphane kurulması için çalışmalar yürütülüyor. Adile Sultan Kasrı Huzurevi’ndeki etkinliklere katılmak ve destek olmak isteyenler Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü ile irtibata geçebilirler.

Fotoğraf Galerisi