Sosyal Sorumluluk Projesi: Hayalimdeki Üniversite

İSTEK Okulları öğrencileri ve Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin sosyal bir projede biraraya getirilmeleri amaçlandı. İSTEK Uluğbey, Barış ve Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulları projede yer aldı. Bugüne kadar yapılan üniversite tanıtım çalışmalarından farklı olarak ilköğretim 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerinin üniversitemize gelmesi, bugüne kadar yapılan üniversite tanıtım etkinliklerine farklı bir boyut getirdi.

Proje sayesinde İstek Uluğbey, Barış ve Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulları öğrencileri Yeditepe Üniversitesi’ni ziyaret ederek fakültelerimiz ve sosyal tesislerimiz hakkında bölümümüz öğrencilerinden bilgi alarak daha çok küçük yaşlardan “üniversite vizyonu” kazanıyorlar.

Ayrıca proje kapsamında düzenlenen “Hayalimdeki Üniversite” konulu kompoziyon yarışmasında gelecekte öğrenim görmek istedikleri üniversiteyi anlatan kompozisyonları kaleme alan öğrencilerden en başarılı üç öğrenciye birer dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Fotograf Galerisi