Sosyal Sorumluluk Projesi: Yeditepe Genç TEMA: Toprağina Sahip Çık!

2007-2008 Bahar döneminde öğrencilerimiz Şebnem Tekün, Ceren Topal, Burçin İşler ve Aysu Mutlutürk, Öğr. Gör. Banu Bıçakçı danışmanlığında Yeditepe Üniversitesi'nde TEMA'nın üniversite teşkilatı olan GENÇ TEMA'yı kurmak ve Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinde çevre bilincini geliştimek üzere bir proje gerçekleştirdi. 3 aylık aktif bir çalışma yapan grup, Genç TEMA ekibini kurduktan sonra üç ayrı aktivite yaparak amaçlarına ulaşmaya çalıştı.

Aktivitelerin ilki ağaç dikimiydi. 66. Mekanize Tugay Komutanlığı arazisinde bölüm öğrencilerimizin de katılımıyla hep birlikte ağaç diktik. Nisan ayının son haftasında 2/B arazilerinin satılamaması için kampuste imza kampanyası düzenleyerek yaklaşık 1000 imza topladık. Ayrıca cep sinemasında Aral Gölü ve GAP projesi ile iki film gösterimi yaparak öğrencilerin dikkatini çevre konularına çekmeye çalıştık.

"Yeditepe Genç TEMA"

Fotoğraf Galerisi